Hjem / Nyheder / Winity støtter den gode sag – For miljøet

Winity støtter den gode sag – For miljøet

Hos Winity støtter vi nogle gode initiativer, fordi hos os handler vores forretning ikke kun om at finde en masse fede og brugbare produkter, som vores kunder bliver glade for, som de kan bruge i lang tid. Vi tænker også på miljøet og det fodaftryk vi sætter på jorden, så den kan holde i mange generationer fremover, derfor deltager vi i initiativer, der hjælper miljøet og måden vi behandler hinandanden på, ved at deltage i initiativer, der kan forbedre vores levestandard og vores atur.

Winity støtter Miljøvenlig pakning

Miljøvenlig pakning er et initiativ startet af Dania Emballage, der handler om at virksomheder som Winity tænker over, hvilke typer af emballage vi benytter når vi sender varer til vores kunder. Herunder brugen af konvolutter og papkasserr lavet af genbrugsmaterialer, så vi ikke er så afhængige af at bruge naturens ressourcer.

Når du handler hos Winity, betyder det at alt vores emballage kommer fra leverandører, der der laver deres emballage af miljøvenlig materiale, der bl.a. kommer fra genbugt papir og pap, så vi sammen kan spare på naturens ressourcer.

Winity støtter CSR Mærket

CSR står for Corporate Social Responsibility og handler om at man som virksomhed, skal tage ansvar for samfundet igennem den måde man driver forretning på. Og derigennem skal man som virksomhed sætte fokus på det samfundsmæssige ansvar, man som virksomhed tager.

Når Winity støtter initiativer som CSR Mærket, så handler det om, at vi hos Winity tænker på den måde vi driver forretning på, både ved at tænke på den påvirkning vi har på miljøet, men også i forhold til de produkter vi sælger, hvordan de produceres og distribueres.

Winity støtter CO2 Neutralt website

Det nyeste tiltag Winity støtter i kampen om at tænke på miljøet, handler om den CO2 vi udleder i forbindelse med driften af vores website, derfor er vi stolte over at deltage i initiativet CO2 neutralt website, fordi vi sammen med foreningen køber CO2 kvoter. Pengene går så videre i systemet, som så bliver brugt på at udvide forsyningen af grøn energi, der gør at vi sammen kan få mere ren energi og nedsætte vores fælles udslip af CO2.

Læs også: Velkommen til Winity Bloggen

Om Rasmus Schlosser

Check også

iPhone 8 billeder lækket

iPhone 8 renders er blevet lækket

Noget af det vi nørder elsker, når det kommer til elektronik, er når der bliver …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *