Hjem / Apps / Weshare – Hold styr på udgifterne med smart app

Weshare – Hold styr på udgifterne med smart app

Du kender sikkert alt for godt MobilePay, app’en fra Danske Bank, og nu også med en lang række andre banker i ryggen, der sammen fik lukket app’en Swipp, Men det er ikke sikkert du kender app’en WeShare by MobilePay.

WeShare er en utroligt simpelt app, der trods den simple idé kan hjælpe dig og dine venner, familie eller kollegaer utroligt meget, hvis i skal dele fx. en middag, dele udgifter på en ferie, eller hvis en du kender, altid glemmer dankortet når der skal handles.

Selv bruger jeg app’en meget aktivt når jeg er på ferie på mine venner, da det gør det meget lettere at dele udgifter til mad, hotel, fly og lignende, på en let måde hvor vennerne kan overføre penge imellem hinanden, både under og efter rejsen.

Weshare funktioner

Weshare Interfare

  • Opret forskellige grupper
  • Chat med dine kontakter
  • Del let udgifterne
  • Let afregning
  • Valutaomregning

Opret forskellige grupper

I app’en har du mulighed for at oprette forskellige grupper, er du fx. på ferie med en håndfuld venner, kan man indtaste udgifter, som skal deles imellem alle, eller dele af deltagerne, så man har et simpelt overblik over hvilke udgifter der har været, hvem der har lagt ud og hvem der skal overføre beløb til hinanden. Beløbene overføres let og hurtigt med et enelt swipe med MobilePay, direkte i app’en.

Chat med dine kontakter

Vælger man fx. at bruge app’en i forbindelse med et gælles køb af gave eller andre ting, så er det muligt at snakke sammen igennem app’en, det kan være man skal blive enige om, hvilken gave man skal købe eller hvilke varer der skal handles i det lokale supermarked. På den måde holder man dialogen åben på den samme platform, imellem alle deltagerne.

Del let udgifterne

Som tidligere nævnt, så kan man hurtigt og let indtaste de udgifter man har, du kan også lægge udgifter ind som andre har foretaget, så der i sidste ende bliver afregnet rigtigt. Dette er ligeledes ligegyldigt om der afregnes i Danske Kroner, eller i anden valuta.

Let afregning

Når man er færdig med sin ferie, sine indkøb eller har købt den fælles gave som andre skal være med til at dække, så kan man med et enkelt swipe direkte i app’en overføre penge til sine venner med MobilePay, så det er hurtigt og let at holde styr på den interne bogføring og ikke mindst hvem der skal havepenge fra hvem og hvor mange.

Valutaomregning

Er du på ferie i fx. England, så køber du ofte ind i den lokale valuta, pund, hvilket betyder at der før kunne være stort rod i afregningen, fordi du først skulle omregne hvor meget valutaen var værd. Med den indbyggede valutaomregner i WeShare, indtaster du blot hvor meget du har lagt ud i pund, hvorefter WeShare selv udregner hvor meget du har lagt ud i Danske Kroner, og hvor meget du eller dine venner skal betale til hinanden.

Brugerfladen

Brugerfladen i WeShare er super simpelt opbygget, når du åbner WeShare, så bliver du mødt af dine forskellige grupper, hvoreffter du hurtigt kan chatte med dine venner, familie eller kollegaer, samt med et enkelt tryk på knappen kan tilføje udgifter, hvem der har lagt ud og ikke mindst hvem der skal være med til at dele det udlagte beløb. I gruppen kan du også ligeledes let se, hvem der skylder dig penge, eller hvor meget du skylder dine venner, så i hurtigt kan afregne, uden at skulle åbne besværlige excel ark.

Ulemper ved WeShare

Selvom der i WeShare er tale om en utroligt let anvendelig og praktisk app, så har det fra dag 1 undret mig, at de ikke har indbygget funktionen i MobilePay app’en, det ville både gøre det lettere for dem at vedligeholde og ikke midst, så ville der være flere der kendte og brugte unktionen, når der skulle planlægges indkøb, ferier eller andet.

Hent app’en

hent Weshare app'en i Google PlayWeshare i Apple App store

Vil du læse mere om WeShare, kan du gøre det på deres officielle hjemmeside her.

Læs også: 4 Apps du kan tjene penge på

Om Rasmus Schlosser

En kommentar

  1. Efter at jeg læste om WeShare i denne artikel, fortalte jeg om appen til mine venner og vi endte med at have meget nytte af WeShare på vores tur til London, så tusinde tak for din gode artikel!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *