Hjem / Nyheder / Velkommen til Winity bloggen

Velkommen til Winity bloggen

Velkommen til Winity Bloggen

Kære læser, velkommen til vores nye blog her på Winity.dk – Her vil vi gerne fortælle historier omkring de produkter vi sælger, samt komme med nyheder og guides til hvordan du benytter vores produkter og ikke mindst hvordan du finder de rigtige produkter der passer til dit behov.

Hos Winity har vi mange års erfaring når det kommer til tilbehør til telefoner, tablets, smartwatches og andre sjove gadgets. Denne erfaring vil vi gerne bringe videre til vores brugere, både så du kan finde de rigtige produkter når du har købt en ny telefon, tablet eller andre gadgets, men også så du kan finde produkterne til en god pris.

Vi håber samtidig at du vil deltage i debatten her på bloggen og komme med kommentarer og forslag til vores artikler, men ikke mindst komme med forslag til hvad vi skal skrive om i fremtiden, så vi kan blive inspireret til at finde nye produkter og til at skrive nye guides, du kan bruge i din hverdag.

Hos Winity har vi en vision om at blive de bedste inden for vores felt, og det kan vi ikke blive uden din hjælp. Derfor håber vi at du vil tage godt imod vores blog og hoppe forbi shoppen og se nogle af de nyeste produkter.
Hvis du skulle have forslag til artikler vi skal skrive om, eller nye produkter vi bør indføre i butikken, så hører vi meget gerne fra dig på kundeservice@winity.dk, hvor vi sætter pris på alle former for indspark, der kan gøre din oplevelse ved at handle med os bedre, men også som kan være med til at udvikle os.

Hos Winity har vi et stort udvalg af produkter til smartphone, tablets, smartwatches og andre gadgets, så hop en tur over på shoppen på Winity.dk og se det store udvalg af bl.a. hærdede glas, mobilcovers, tablet covers, selfie stæger, opladere og meget, meget mere.

Læs også: 4 apps du kan tjene penge på (Android)

Om Rasmus Schlosser

Check også

iPhone 8 billeder lækket

iPhone 8 renders er blevet lækket

Noget af det vi nørder elsker, når det kommer til elektronik, er når der bliver …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *