Hjem / Nyheder / iPhone X i ægte guld med diamanter

iPhone X i ægte guld med diamanter

iPhone X er lige på trapperne, hvor vi kan forvente at købe telefonen her i Danmark i starten af november. Prisen på telefonen starter på 10.000+ men hvis du har mange penge der ligger og brænder hul i lommen på dig, så skal du måske læse videre her.

Den finske virksomhed Legend er klar med deres udgave af iPhone X, der er en version hvor der på bagsiden er 24 karat guld og ægte diamanter på telefonen.

Find tilbehør til iPhone X her

den dyre iPhone X

Det er dog ikke en telefon der er til at betale for hr. og fru Danmark, da guld og diamanter er noget man skal arbejde mange dage for at få råd til.

Legend har sat et prisskilt på 2.950 Euro, eller hvad der svarer til 22.000 danske kroner, eller den dobbelte pris af iPhone X i sig selv.

Legend har som nævnt, udvidet telefonen, med et kulfiber indlæg, hvorpå der blevet belagt med 24 karat guld og efterfølgende er der påsat små diamanter, der giver telefonen en masse ekstra glitter til din hverdag og som helt sikkert vil gøre alle andre omkring dig, godt og grundigt misundelige.

Legend iPhone X med guld og diamanter

Er du endnu ikke overbevist?

Alle disse legend telefoner kommer med en speciel retail pakke, som indeholder en speciel edition af apple’s earpods, som også er belagt i 24 karat guld, med en læderpose,  men kommer selvfølgelig også med et certificate of autenticity, altså et bevis for at telefonen er ægte, samt at det brugte guld og diamanter er ægte også.

På midten af telefone sidder der en 0,3 karat ægte rød diamant, der er hovedatraktionen på telefonens udsmykning.

Er du klar til at gå ud og investere i denne forgyldte iPhone X? Så kommer den til salg i starten af november, sammen med de originale telefon, men du skal nok ikke forvente at gå ned til din lokale elektronik pusher og finde den på hylden.

Læs også: iPhone 8 renders er lækket

Om Rasmus Schlosser

Check også

er nokia på vej ned igen?

Er Nokia ved at fejle igen?

Nokia kom i 2017 stormende tilbage på markedet, efter at have været ude af smartphone …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *