Hjem / Nyheder / iPhone 8 renders er blevet lækket

iPhone 8 renders er blevet lækket

Noget af det vi nørder elsker, når det kommer til elektronik, er når der bliver lækket billeder af produkter, der endnu ikke er kommet på markedet. Og i dag skal vi tale om iPhone 8.

Se vores udvalg af tilbehør til iPhone 8 her

Se et galleri med billeder af iPhone 8 i bunden af artiklen.

iphone 8 render

For nogle dage siden blev der lækket nogle billeder af en mørk iPhone 8, som vi kan forvente telefonen komer til at se ud i grove træk. På billedet kunne man se de 2 kameraer, som vi kender det fra iPhone 7 Plus, samt, at de stadig har fysiske knapper til power, samt skru op og ned knapper.

Men i dag er der så kommet nye billeder, der er lækket i forbendelse med producenten af af covers, Nemlig Nodus.

iPhone 8 front billedeDet vi kan se fra de nye billeder, er at Apple har en 5,8″ skærm, indhuset i en aluminiums krop, der forhåbentligt kan beskytte AMOLED skærmen mere end vi har være vandt til fra deres iPhone 4, 5, 6 og 7 modeller. Ved de gamle modeller, har telefonen været et let offer for en knækket skærm, ved det mindste tab fra 1 meters højde.

iPhone 8 oplader indgang

Det vi kan se af billeder fra bunden af Apple’s nye flagskib, er at de ikke har planer om at bringe 3,5 mm jack stikket tilbage, så vi igen kan forvente at den trådløse brug af høretelefoner udvikler sig.

Det er desværre heller ikke til at se, om Apple fortsætter med brugen af Lightning kablet, eller om der kommer et USB-C stik.

iPhone 8 sluk knappen

Med lækket af disse billeder, kan vi se, at Apple har valgt at gøre tænd/sluk knappen større.

Hvorfor de har valgt dette, er svært at svare på, men man må formode at der har været noget feedback fra kunderne, der gør at de har valgt at ændre knappens design.

iPhone 8 flip cover

Det mest spektakulære ved den nye iPhone, bliver uden tvivl prisen, en pris der nok vil skræmme mange væk fra at stå i kø ved lanceringen.

Prisen på den nye iPhone 8 forventes at ligge i omegnen af $1.100, med en forventet pris på mere end 10.000 kr. herhjemme.

Det forventes ligeledes at Apple lancerer intet mindre end 6 forskellige modeller af deres iPhone 8, når den kommer på markedet.

Kilde: Forbes

Læs også: Er nokia ved at fejle igen?

Om Rasmus Schlosser

Check også

er nokia på vej ned igen?

Er Nokia ved at fejle igen?

Nokia kom i 2017 stormende tilbage på markedet, efter at have været ude af smartphone …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *