Hjem / Anmeldelser / Insta360 Air Anmeldelse

Insta360 Air Anmeldelse

Insta360 Air er det nye kamera på markedet når det kommer til mobbilkameraer.

Producenterne af smartphones er komemt utroligt langt i kvaliteten ef mobilkameraer og vi er begyndt at bruge mobilkameraet mere og mere når vi er ude og rejse, frem for at tage store klodsede kameraer med, men for at tage 360 graders billeder, kræver det at vi enten bruger specielle apps, eller dtår og drejjer rundt om os selv, for at tage lange billeder der viser vores omgivelsr.

Insta360 Air gør op med spinneriet og tager 360 graders billeder med et enkelt snapshot med dette enkle lille kamera.

Insta360 Air sættes direkte i kameraets oplader indgang og kommer både i en Micro-USB udgave og en USB-C udgave, så den både ka bruges med alm. Android telefoner og nyere Androiid telefoner med et indbygget USB-C stik.

Billedkvaliteten

Jeg er poditivt overrasket over kvaliteten på billedet og kameraet kommer emd en opløsning på 3008 x 1504 pixel for billeder og 2560 x 1280 pixel for video.

Kvaliteten er god nok til at kunne lægge billederne på soiale medier som Facebook elle videoer på YouTube, så du kan dele dit liv med venner, familie og kollegaer let og hurtigt.

Brugen

Kameraet er let at bruge, idet du blot skal sætte kameraet i telefonens oplader indgang, trykke på tag billede og så er du faktisk klar til at dele billedet med hele verden.

Da kameraet sidder i opladerindgangen, betyder det at du skal have din telefon vendt på hovedet, hvilket betyder at du ikke kan bruge telefonens indbyggede tilbage knapper i, der er med i designet på fin smartphone.

Kameraet understøtter som nævnt video og kan faktisk også livestreame i 360 grader til youtube, då du kan møde dine følgere direkte i 360 grader.

Insta360 Air App’en

App’en til Insta360 Air er bygget til at være social, og du ka dele dine billeder med andre Insta360 Air brugere, samt giver dig muligheden for at se hvad andre har lavet af fede 360 graders billeder.

Ud over at app’en vender på hovedet, så er det let at finde rundt i app’en og du kan hurtigt få adgang til kaeraet så du kan tage billeder i 360 grader.

Når du har taget billeder, så gemmer app’en billedet på telefonen og giver dig muligheden for at tlføje filtrte og andre indstilliger i måden billedet bliver vist på, når du deler det.

Apopos deling, så er det hurtgt at let og dele det med dine venner på Facebook, som helt sikkert vil blive imponeret over at du lægger 360 graders billeder op, frem for de kedelige alm. billeder.

Tilbehøret

Ud over det alm. tilbehør som manualen, så kommer Insta360 Air med et USB kabel, lavet i metal, der selv kan stå i luften, så du kan bruge dit nye 360 graders kamera som webcam til din computer. Dette er sjovt i sig selv, men også praktisk, hvis du fx skal snakke med nogle, imens i sidder flere rundt om computeren.

Unboxing oplevelsen

I dag er indpakningen næsten lige så vigtig som brugen af produktet selv, fordi det er en oplevelse vi vil have med.
Indpakningen til Insta360 Air, er en rigtig fin oplevelse, dæsken er lavet af en god kvalitet med bløde kanter og en enkel præsentation af produktet, år man har lukket æsken op.

Indhold i æsken

  • Insta360 Air Kamera
  • Silikone holder
  • Quickstart guide
  • Garantikort
  • USB Adapter (Kabel)

Læs også: Nokia 3310 2017 anmeldelse

Om Rasmus Schlosser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *