Hjem / Nyheder / Ingen Google Pixel 2 til Danskerne

Ingen Google Pixel 2 til Danskerne

Google annoncerede for få dage siden, at de har opgraderet deres 2 modeller af Google Pixel serien og snart lancerer Google Pixel 2 & Google Pixel 2 XL.

Men som det gik med forgængeren, så kommer vi Danskere desværre ikke til at nyde noget af de to topmodeller fra Google, der er blevet produceret af HTC.

Google købte for nyligt smartphone afdelingen af HTC, så HTC kan arbejde mere med de ting, de de finder vigtige, i deres forretning, fx. deres VR headsets, som HTC mener et fremtiden for deres forrtning.

Hvad går vi glip af?

Det er supe fedt at dykke ned i specifikationerne, for de 2 nye pixel modeller, da de kommer med imponerende specifikationer, og intet mindre end det bedste kamera, der er blevet set på en smartphone nogensinde, på trods af at de har valgt kun at køre med en linse, selvom deres største konkurrenter, som Apple og Samsung er begyndt at gå over til dual lens systemet.

Herunder har vi samlet de vigtigste specifikationer for de 2 telefoner, så du kan få en fornemmelse af hvad telefonerne kan.

Google Pixel 2

UdgivelseOktober 2017
Skærmstørrelse5″
Opløsning1080 x 1920 Pixel
Kamera12 MP
Harddisk64GB / 128GB
Størrelse145,7 x 67,7 x 7,8 mm
Vægt143 g
AndroidAndroid 8.0
ChipSnapdragon 835
Ram4 GB
Batteri2700 mAh
Google Pixel 2

Google Pixel 2 XL

UdgivelseOktober 2017
Skærmstørrelse6″
Opløsning1440 x 2880 Pixel
Kamera12 MP
Harddisk64GB / 128GB
Størrelse157,9 x 76,7 x 7,9 mm
Vægt175 g
AndroidAndroid 8.0
ChipSnapdragon 835
Ram4 GB
Batteri3520 mAh
Google Pixel 2 XL

Hvordan får du fingrene i telefonerne?

Som tidligere nævnt, så bliver hverken Google Pixel 2 eller Google Pixel 2 XL tilgængelige i Danmark via Google, men vi kan krydse fingre for, om der skulle være en importør der vælger at tage telefonen hjem fra enten Tyskland eller England, hvor du også selv kan vælge at importere den fra, da disse versioner, uden problemer vil virke på det Danske netværk.

Og da begge telefoner jo kører med den nyeste version af Android, så skulle Dansk allerede ligge i telefonen, med mindre du selvfølgelig ønsker at have den på et andet sprog.

Vi hører meget gerne fra dig i kommentarfeltet, hvad du syntes om, at google endnu en gang har overset Danmark for deres telefoner.

Om Rasmus Schlosser

Check også

er nokia på vej ned igen?

Er Nokia ved at fejle igen?

Nokia kom i 2017 stormende tilbage på markedet, efter at have været ude af smartphone …

En kommentar

  1. Det er synd de ikke vælger at sende telefonerne på det Danske marked.
    Der er helt klart efterspørgsel på telefonerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *