Hjem / Gaveidéer / Få alt til studietiden

Få alt til studietiden

Som studerende er der mange ting man skal have på plads når man starter på det nye studie.

Vi har derfor været på udkig efter de bedste gaveidéer man kan finde til de nye unge studerende, så de både kan opnå success på studiet og i fritiden.

Når der skal regnes

Rgnemaskiner og regne software er en vigtig del af studiet, både på de gymnasielle uddannelser og på vidregående uddannelser, såde så man har nogle værktøjer man kan bruge i undervisningen, men også når der skla laves opgaver.

Hos Studyshop.dk har vi fundet et stort udvalg af regnemaskiner og regnesoftware fra mærker som Texas Instruments og Hewlard Packard.

Du finder bl.a. de kendte TI modeller af Texas Instruments lommeregnere, hvor du ikke bare klan lægge tal sammen og trække dem fra hinanden, men ligeledes kan udregne mere avancerede formler og lave diagrammer, der kan hjælpe dig på vej til dit næste 12 tal i de matematiske fag.

Noget af det nye, er at man kan købe software der kan lave endnu mere avancerede udregninger end lommeregneren, hvor du kan udnytte din computers regnekraft til at udregne dine opgaver.

Hvad med fritiden?

Alt skal ikke kun handle om skole og deadlines for den næste opgave når du er studerende, derfor har Studyshop også samlet et hav af produkter du kan bruge sammen med dine venner, når i skal slappe af eller have en fed fest. Du kan derfor få fingre i de fede Beer Pong borde i USA design og ikke mindst de ikoniske Red Cups, der er grund ingrediensen i en ægte amerikans college fest.

De har ligeledes samletalt hvad du skal bruge til din fest, så du både kan få fingre i Beer Pong bordet, Red og blue cups samt Beer Pong bolde. Du behøver derfor ikke gå ned på udstyr når du skal holde en fed fest med dine venner, efter eksamensopgaven er afleveret, eller du har brug for at stredse af i weekenden.

Om Rasmus Schlosser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *