Hjem / Apps / 4 apps du kan tjene penge på (Android)

4 apps du kan tjene penge på (Android)

Tjene penge i sofaen? Hvis du har en android telefon liggende i lommen, så bruger du den sikkert til meget andet, end blot facebook, sms’er, opkald og et spil i ny og næ.

Der findes en række app’s til Android, der giver dig muligheden for at tjene penge på farten, nogle kræver lidt arbejde, imens andre kan arbejde for dig i baggrunden.

CashbackDeals

cashbackdeals.dk

Cashbackdeals er en såkaldt cashback side, hvor du kan få penge retur på køb du foretager rundt på internettet, dem findes der mange af, tænker du måske, men fordelen ved cashbackdeals, er at du har mulighed for at tjene penge hver dag, så længe du bruger 1 minut af din tid på det.

Når du tilmelder dig Cashbackdeal, får du 50 kr i oprettelsesbonus, denne kan udbetales, mår du rammer 200 kr. Er du aktiv internetshopper, så kan du du på din computer, hvis du benytter Chrome browseren, installere deres udvidelse, du vil herefter få besked, hvis du besøger en butik med bonus og derefter huske dig på at logge ind, så du får din bonus.

Ud over procenter du får ved at shoppe online, kan du du hver dag læse “cashmails” hvor du får penge for at læse hver besked, dette kan også klares fra app’en, ligeledes akn du hver dag klikke på et banner, for at få bonus. En gang om ugen, kan du dele en af deres deals og modtage en bonus for det.

Elsker du at skrive anmeldelser af butikker, så kan du en gang om ugen, ligeledes få bous for at skrive en anmeldelse af en butik du har handlet i.

Til sammen, så løber det hele op og du kan vælge at få pengene udbetalt til din bankkonto, PayPal eller på et gavekort.

Hent cashbackdeals Google Play

Fronto

fronto lock screen

Fronto er en af de app’s der primært arbejder i baggrunden for dig. Efter du har installeret Fronto, så vil din låseskærm ændre sig til en reklame, hvor du en gang i timen kan låse din telefon op og dermed optjene points, som du kan benytte til at udbetale til bl.a. Paypal.

Fronto har aldrig gjort nogle rige, men eftersom det er en passiv indtægt, så skader det ikke at have app’en, idet du kan tjene 30 point i timen, såfremt du låser din telefon op.

Du har ligeledes muligheden for at tjene ekstra point, ved at se reklamer, spille spil og downloade apps ved, som i sidste ende giver dig flere point, du i sidste ende kan benytte til at udbetale dine optjente point til din Paypal konto.

Hent Fronto Google PlayEovendo

 

Eovendo penge for alt du gør

Du har måske allerede hørt om Eovendo tidligere, deres slogat er “Penge for alt du gør”. Eovendo er en del af Lars Larsen Group, der bl.a. står bagved Jysk.

Fordelen ved eovendo er, at du ligesom flere af de andre app’s på denne liste, kan tjene cashback på dine onlie køb, men de har også et hav af tilbud du kan benytte, fx. at få rabat på tilbud og lignende.

Hvad dag har du et udvalg af hratis tilbud du kan udnytte, bl.a. en række spørgeskemaer du kan svare på, hvor du får betaling for gennemførsel, samt en række skrabelodder, hvor du får penge for at skrabe dem, men også har muligheden for at vinde en masse fede præmier.

Hvis du husker at besøge Eovendo hver dag, kan du faktisk godt tjene 30 – 40 kr. om måneden, som du kan få udbetalt til din PayPal konto, eller du kan bruge dem på gavekort til en lang række butikker. Fordelen ved at tage gavekort, er at du ved mange af dem, får en højere værdi på gavekortet, end du har optjent. Vælger du fx. at få udbetaling i gavekort til Jysk, skal du kun tjene 30 kr. men får et gavekort der har e værdi af 50 kr.

Benytter du nogle af de mange tilbud de har, kan du også sagtens få flere hundrede kroner udbetalt hver måned.

hent eovendo app'en

CashbackAPP

Cashbackapp

CashbackAPP er endnu en app, hvor du får penge tilbage på dine køb, både i online butikker, men som enlig svale på denne liste, så får du faktisk også cashback i en lang række fysiske butikker, så længe du bruger dit betalingskort.

Det fungerer på den måde, at du tilmelder dit eller dine betaligskort i app’en, når du så kører i taxa, køber tøj, mad eller andet i en tilmeldt butik, så modtager du en procentsat tilbage på din konto, som du så, når du har optjent 500 kr. kan få udbetalt til din bankkonto.

CashbackAPP har en høj sikkerhed, så du skal ikke være nervæs for at tilmelde dit kreditkort hos dem.

Det eneste minus ved CashbackAPP er, når du skal have dine penge udbetaalt, så tager de 1 gang om året, et gebyr på 200 kr. for at udbetale pengene til dig, derfor skal du lige overveje en ekstra gang inden du udbetaler, om du skal vente med at gøre det, til du har optjent noget mere end du har planer om at udbetale.

hent CashbackApp app'en

Nu har du fået et indblik i nogle app’s, hvor du har mulighed for at tjene lidt ekstra penge til julegaverne, byturen, eller blot til at forsøde tilværelsen med. Hvis man bruger ovenstående app’s rigtigt, kan man godt tjene en del penge, men du skal nok ikke opsige dit job lige med det første, for at leve af at sidde og lege med telefonen.

Jeg syntes også til slut, at det skal nævnes, at du altid skal tænke dig om, inden du bruger penge på partnersider til ovenstående apps, du få selvfølgelig procenter, men du bør altid kun købe ting du har brug for, køb aldrig ting eller tag imod tilbud, bare for at optjene procenter, så er det i sudste ende en meget dårlig forretning.

Læs også: Oversigt over opladerkabler

Om Rasmus Schlosser

5 kommentarer

  1. Tak for guiden.
    Jeg er selv blevet glad for flere af de apps du nævner her. Især Cashbackdeals er en jeg har tjent gode penge på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *